Meteen naar de inhoud

Advertentiebeleid

Op Koptelefoons.eu vind je links naar diverse webshops, in sommige gevallen gaat dit om affiliate links. Wanneer je op een affiliate link klikt en een product koopt in de webshop ontvangen wij daar een kleine commissie over. Hier betaal jij niks extra’s voor, maar het zorgt er wel voor dat wij deze website kunnen onderhouden. De commissie wordt door de webwinkel zelf betaald.

Wij proberen deze website zoveel mogelijk vrij te houden van reclamebanners. Het kan echter wel zo zijn dat we betaald krijgen om een product of merk te promoten. Wanneer dit het geval is staat dit in de desbetreffende blog aangegeven. Ook worden enkel merken en producten gepromoot waar wij als Koptelefoons.eu zelf achter staan.

Om dus voor zowel jullie als voor onszelf deze website verder uit te kunnen breiden plaatsen wij ook in sommige blogs een (affiliate)-link. Dit zijn te allen tijde webshops of websites die wij vertrouwen of zelf gebruiken, je hoeft dus niet bang te zijn op een website uit te komen die onbetrouwbaar is.

Heb je vragen over een van onze uitingen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Dit advertentiebeleid kan van tijd tot tijd wijzigen, check deze webpagina voor de laatste versie.