Meteen naar de inhoud

Dit zijn de meest comfortabele koptelefoons voor grote oren

Wie grote oren heeft zal vaak wat meer moeite hebben met het vinden van een comfortabele koptelefoon. Zo vallen on-ear koptelefoons op de oorschelp, wat na een langere tijd muziek luisteren behoorlijk kan gaan irriteren. Voor muziekliefhebbers – of gamers – die niet met iedere koptelefoon matchen hebben we een lijstje opgesteld met de fijnst zittende koptelefoons voor grote oren.

Koptelefoons voor grote oren

In dit lijstje hebben we gekozen voor over-ear koptelefoons, omdat dit vaak de types zijn die minder goed aansluiten wanneer je grote(re) oren hebt. Wat ons betreft – en we hebben ervaring – zijn dit de koptelefoons die je moet hebben als je voor comfort kiest. In tegenstelling tot andere modellen worden deze koptelefoons niet te warm en blijven ze goed aansluiten, hoe groot jouw oren ook zijn.

Bose koptelefoon voor mensen met grote oren

Bose QuietComfort 45

De oorschelpen van de Bose QuietComfort 45 zijn groot én sluiten goed aan, dus zijn ze perfect geschikt voor audiofielen met grote oren. Net als zijn voorganger trouwens, de Bose QuietComfort 35 II. Mocht je dus niet de hoofdprijs willen betalen, dan is de 35 II ook een zeer gewaardeerde optie.

Bose 700

Ook de Bose 700 horen thuis in dit lijstje van meest comfortabele koptelefoons. Het paradepaardje van Bose hoort dus niet alleen kwalitatief gezien bij het beste op de markt, ook op het gebied van comfort heeft het Amerikaanse bedrijf het dik voor elkaar. Het enige nadeel van deze koptelefoon vinden wij dat hij niet inklapbaar is, maar dat is natuurlijk geen probleem wanneer je er vooral muziek mee luistert.

Beats Studio 3

Noem hem te hoog geprijsd of mainstream, maar de Beats Studio 3 is een koptelefoon die fijn zit wanneer je grote oren hebt. Zijn we kritisch en kijken we echt naar de prijs/kwaliteit verhouding, dan kiezen we toch liever voor de volgende koptelefoon in dit lijstje.

de beste prijs/kwaliteit koptelefoon voor grote oren

Sony WH-1000XM5

Dan onze absolute favoriet in dit lijstje (en vele andere lijstjes), de Sony WH-1000XM5. Ook de WH-1000XM5 is helaas niet opvouwbaar, maar op het gebied van kwaliteit en comfort staat is de on-ear koptelefoon wat ons betreft de grote favoriet.

Sennheiser HD450BT

We sluiten af met de Sennheiser HD450BT, een koptelefoon met een hoog draagcomfort, een scherpe prijs en een vrij neutrale uitstraling. Muziek luisteren met grote oren is geen enkel probleem met de HD450BT, dat is één ding dat zeker is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *